Service & Kwaliteit

Maak gratis gebruik van onze 1-uur service voor het inkorten van al uw broeken!

Wat kunnen wij voor u betekenen ?

* Kledingreparaties
* Vermaken van kledingstukken
* Reparaties aan leer of bont
* Stofferen van diverse meubelstukken
* Reparaties aan huistextiel
* Op maat maken van gordijnen
* Reparaties aan gordijnen

Kledingreparatiebest in Best staat bekend om zijn uitstekende service en professionele aanpak. Wij repareren en vermaken uw kledingstuk met liefde voor u. Ieder kledingstuk kan op maat vermaakt worden, dus het zou zonde zijn om uw favoriete kleding weg te gooien omdat deze misschien te klein of te groot voor u zijn. U zult er van versteld staan hoe wij een onbruikbaar kledingstuk weer helemaal passend kunnen maken. Kledingreparatiebest is ook specialist in het maken van gordijnen en vitrages.

Kom gerust eens langs voor gratis advies!

Kledingreparatie

De kledingreparatiebest en stomerij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het professioneel herstellen en aanpassen van al uw kledingstukken.

Ook het (ver)maken van gordijnen en vitrages zijn voor ons geen probleem

Of het nu gaat om een broek innemen of uitleggen, uw mooiste galajurken aanpassen of gewoon een rits vervangen. Wij repareren en corrigeren alle stoffen, waaronder leer, bont en jeanskleding, zowel voor de zakelijke markt als particulieren. Alles is mogelijk. U krijgt gratis advies op maat.

Onze klanten kunnen ook profiteren van onze snel service (klaar terwijl u wacht) wanneer er haast is met hun kledingstukken.

Stomerij

Wij zorgen ook tevens voor het reinigen van al uw kledingstukken en huistextiel zoals; dekbedden, waterbedovertrek, matrashoezen, dekens, bankhoezen, gordijnen, jassen, suède, bruidsjurken, kostuums, overhemden, mantels etc.

Gordijnen

Gordijnen geven altijd net dat beetje extra sfeer aan uw leefruimtes.

De kledingreparatiebest maakt, vermaakt en stoomt gordijnen en vitrages.

Korter maken van gebruikte gordijnen is meestal geen probleem. Langer maken is vaak ook heel goed mogelijk zonder opvallende dwars naden.

In onze winkel heeft u keuze uit verschillende gordijnstoffen en vitrages waar u uit kunt kiezen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf stof mee te nemen om door ons te laten maken.

Voor meer informatie of het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende prijsofferte kunt u ook contact met ons opnemen.Korter maken van gebruikte gordijnen is meestal geen probleem. Langer maken is vaak ook heel goed mogelijk zonder opvallende dwars naden.

In onze winkel heeft u keuze uit verschillende gordijnstoffen en vitrages waar u uit kunt kiezen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf stof mee te nemen om door ons te laten maken.

Voor meer informatie of het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende prijsofferte kunt u ook contact met ons opnemen.

Tel: 0684605050

Email : info@kledingreparatiebest.nl

www.kledingreparatiebest.nl